В сезон кабачків готую таку піцу кожні вихідні і не боюсь за свою фігуру. Cмaкота неймoвірна!

Кулінарія

В сезон кабачків готую таку піцу кожні вихідні і не боюсь за свою фігуру. Cмaкота неймoвірна!

Хочемо поділитися з вами рецептом оригінальної піци. Готувати ми її будемо на сковороді з кабачків з начинкою з ковбаси, сиру і помідорів. Таку піцу можна їсти хоч кожен день і не боятися за свою фігуру.

Складові

  • 1 маленький кабачок
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль
  • ковбаса
  • помідор
  • сир
  • рослинна олія

Приготування

Кабачок промиваємо, відрізаємо шматочки і натираємо на тертці. А потім перекладаємо в миску і солимо. Кабачки добре перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. Потім віджимаємо від зайвої рідини і додаємо куряче яйце з борошном. Все добре перемішуємо. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо на неї кабачкове тісто.

Добре разрівнюємо його і обсмажуємо з одного боку до золотистого кольору, а потім перевертаємо. Ковбасу очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями. Викладаємо її зверху на кабачковий млинець. Потім викладаємо нарізані помідори і присипаємо тертим сиром. Страву накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні до готовності. А потім подаємо до столу.

Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Залишити відповідь