Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!

Кулінарія

Тісто легко розкочується, а при смаженні здувається, пухириться. Словом, чебуреки виходять бомбезні!

Інгредієнти

  • 3 скл. борошна,
  • 0,5 ч. ложки солі,
  • 0,5 ч. ложки цукру,
  • 1 скл. холодної води (мінералки газованої, краще),
  • 125 г розтопленого маргарину.

Борошно, сіль і цукор змішати, додати холодну газовану воду, вимішати ложкою, додати розтоплений маргарин. Замісити тісто. За потреби, можна підсипати трішки борошна. Покласти в холодильник не менше як на 2 год. (можна і на ніч). Розкачувати тонко, вирізати кола, класти начинку (заправлений фарш, до нього можна додати трішки води, щоб був соковитішим), смажити з двох боків на олії.

Рецепт і фото Оксани Войтюк

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Залишити відповідь