Півсклянки цукру і склянка солі – саме так готую найніжніше сало, яке їдять навіть діти

Кулінарія

Сало – продукт, доступний кожному.

Але чомусь далеко не всі його їдять. Адже в продукті міститься багато поліненасичених і олеїнових жирних кислот, арахідонової кислоти, яка нормалізує вироблення гopмонів і холrcтерину. Та й не повнить сало, якщо їсти його в помірних кількостях. Зате чудово насичує і підвищує рівень імунітету.

Сьогодні розповім, як ми готуємо сало. Виходить так смачно, що навіть діти обожнюють!

Основні інгредієнти:

  • Сало – 1 кілограм
  • Сіль – 1 стакан
  • Цукор – половина склянки
  • Вода – 1 літр
  • Лавровий лист, чорний перець горошком, часник – за смаком

Як готувати:

У воду всипати цукор, сіль, лавровий лист, перець, дати закипіти, остудити.
Часник порізати дрібно, посипати ним сало.

Залити сало розсолом, дати постояти добу на кухні, потім добу в холодильнику.

Дістати з холодильника, викласти на рушник і дозволити втекти розсолу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Залишити відповідь