П’ять салатів з печерицями: який для вас стане улюбленим?

Кулінарія

Радимо вам подивитися рецепти, опубліковані нижче, приготувати домашній майонез і насолодитися смаком кожної закуски сповна.

Салат з куркою і печерицями

Складові

  • 1 куряча гомілка
  • 150 г печериць
  • 1 ст. л. домашнього майонезу
  • 5 помідорів чері
  • 200 г пекінської капусти
  • 1,5 ст. л. волоських горіхів
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • 1 ч. л. оливкової олії
  • 30 г твердого сиру
  • спеції за смаком

Приготування

Щоб приготувати салат з куркою і печерицями, натріть курячу гомілку спеціями і запечіть до готовності при температурі 180 ° С. Наріжте великими шматочками.

Наріжте гриби пластинками. Обсмажте їх на оливковій олії до рум’яності.

Нашинкуйте капусту, а помідори розрізати навпіл.

Окремо змішайте майонез і гірчицю. Дрібно натріть сир.

Заправте гриби, м’ясо і помідори гірчично-майонезною заправкою, посипати сиром і нарізаними горіхами.

Салат з огірком і печерицями

Складові

  • 200 г печериць
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. домашнього майонезу
  • соняшникова олія за смаком
  • спеції за смаком

Приготування

Розріжте гриби на чотири частини. Обсмажте на олії.

Зваріть яйця, очистіть і крупно наріжте.

Огірок чистити не треба, просто крупно наріжте.

Змішайте, заправте майонезом і спеціями.

Салат з сиром і печерицями

Складові

  • 250 г шинки
  • 300 г печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 80 г консервованої кукурудзи
  • 120 г консервованої квасолі
  • 2 зуб. часнику
  • 2 ст. л. домашнього майонезу
  • 1 ч. л. гірчиці
  • соняшникова олія за смаком
  • спеції за смаком

Приготування

Наріжте шинку соломкою, гриби – пластинками, сир натріть на дрібній тертці, а часник пропустіть через прес.

Окремо обсмажте гриби і шинку.

Змішайте обсмажені продукти з кукурудзою, квасолею, сиром, часником. Заправте гірчицею, майонезом і спеціями. Подавайте.

Салат з морквою і печерицями

Складові

  • 300 г курячого філе
  • 3 огірка
  • 200 г моркви по-корейськи
  • 350 г маринованих шампіньйонів
  • 3 ст. л. домашнього майонезу
  • спеції за смаком

Приготування

Відваріть філе в підсоленій воді. Наріжте тонкою соломкою.

Також соломкою наріжте огірок, а гриби пластинками.

Візьміть плоску тарілку. Викладіть на дно м’ясо і змастіть його майонезом. Далі шари йдуть в такій послідовності: гриби, майонез, огірки, майонез, огірки, майонез, морква.

Салат з печерицями та крабовими паличками

складові

  • 1 яйце
  • 1 огірок
  • 150 г крабових паличок
  • 0,5 пуч. зеленої цибулі
  • 0,5 моркви
  • 100 г печериць
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 1 ст. л. домашнього майонезу
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • спеції за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Приготування

Зваріть моркву і яйце.

Подрібніть цибулю, огірок наріжте соломкою, а моркву натріть на тертці.

Сирі шампіньйони і яйця наріжте кубиком, а крабові палички – великими шматочками.

Злегка обсмажте печериці і перенесіть на серветку, щоб вбралося масло.

Змішайте все, заправте майонезом, гірчицею і спеціями.

Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Залишити відповідь